Kat in de kijker

Extra aandacht

Naam:Simba


Geslacht:Kater
Leeftijd:1 jaar
Ras:Scottish Fold (scottish Fold Korthaar, Scotish Straight, Schotse Vouwoorkat)Referentie:20131
Simba is een prachtige kater van zo'n 1,5 jaar oud. Hij is een mix met scottish fold ras met een mooi grijs getijgerd patroon en de typische gevouwen oortjes (niet raszuiver en geen stamboom)Simba is samen met vijf andere katten uit hetzelfde gezin bij ons terechtgekomen na vrijwillige afstand.Graag zouden wij hem samen geplaatst zien met kittens Lisa of Lotte in een lief gezin waar ze tijd krijgen om rustig te wennen aan de nieuwe mensen en het nieuwe huis en op termijn ook in een veilige, rustige omgeving naar buiten kunnen. Indien interesse, graag uitsluitend telefonisch te reageren op 0492 95 82 12 op weekdagen tussen 10u en 12u en tussen 13u en 16u.

Naam:Chanel

Geslacht:Kattin
Leeftijd:1 jaar
Ras:Huiskat Korthaar (zonder Stamboom)Referentie:20135

Chanel is een prachtige kattin van zo'n 1,5 jaar oud.

Ze heeft wat scottish fold bloed in zich, een mooi vachtpatroon maar ontbreekt de typische gevouwen oortjes.

Chanel is samen met vijf andere katten uit hetzelfde gezin bij ons terechtgekomen na vrijwillige afstand.

Graag zouden wij haar samen geplaatst zien met ofwel kitten Lisa of kitten Lotte in een lief gezin waar ze tijd krijgen om rustig te wennen aan de nieuwe mensen en het nieuwe huis en op termijn ook in een veilige, rustige omgeving naar buiten kunnen.

Indien interesse, graag uitsluitend telefonisch te reageren op 0492 95 82 12 op weekdagen tussen 10u en 12u en tussen 13u en 16u.