Peter/Meter worden

Peter / meterschap


De kittens die bij ons worden binnengebracht hebben vaak geen mooi verleden.

Het zijn kittens die elders niet terecht kunnen, verstoten worden, of dat de mama niet meer kan instaan, doordat mensen de kittens niet meer willen, of omdat ze moeten revalideren van ziekte en/of vertrouwen moeten terugwinnen na mishandeling.

Wilt u ons graag helpen, maar kunt u dit niet vanwege sociale/familiale aangelegenheden, dan kunt u bij ons ook een lidmaatschap aanvragen om peter of meter te worden van één van onze kittens.


Het basis peter- en meterschap betekent dat u maandelijks een minimaal bedrag van 5€ stort afhankelijk van het kitten dat u kiest. Dit geld wordt gebruikt om het uitgekozen kitten te voorzien in de algemene kosten, d.w.z. het eten en normale verzorging voor het kitten. Indien er problemen van medische aard optreden of als er een medische ingreep dient te gebeuren kunt u indien gewenst het kitten hierin financieel steunen, zonder verplichting.

 • U mag zelf een kitten kiezen waar u graag peter of meter van wilt worden.
  De naam van het kitten vermeldt u duidelijk op het aanvraagformulier.
 • U mag een naam verzinnen, mits dat kitten nog geen heeft. Let op, de nieuwe eigenaar zal waarschijnlijk de naam willen veranderen naar een eigen gekozen naam.
 • Indien het kitten verhuist naar zijn adoptieouders gaat uw steun verder op een ander door u gekozen kitten of zet u het lidmaatschap op non- actief. Dit door aan te geven met een ondergetekende brief en de eventuele reden van de non- activiteit.
 • Er mogen ook spullen aangekocht worden om het kitten te verwennen.
  Onthoud wel dat deze spullen uiteindelijk eigendom blijven van HELLO KATty. Indien u dit niet wenst, vermeld dit dan duidelijk op het aanvraagformulier! Dan gaat het aangekochte artikel mee met de adoptant.
 • U mag als peter of meter je pete-kitten komen bezoeken en knuffelen op afgesproken tijden.
 • U krijgt een persoonlijke follow-up van pete-kitten of mete-kitten via Facebook.
 • U krijgt van ons een Certificaat mee als bewijs van het peter- of meterschap.


Nadat het aanvraagformulier is ingediend en de eerste storting is toegekomen, zenden wij u het certificaat van meter-peterschap toe per e-mail.

Indien er nog vragen zijn of als u een aanvraagformulier wilt ontvangen kunt u contact opnemen met

ons.