Steun ons

Steun ons

HELLO KATty steunen zonder zelf een extra cent uit te geven? Het kan! 😽

Sinds kort probeert HELLO KATty donaties in te zamelen aan de hand van samenwerkingen met bekende webshops zoals bol.com, zooplus.nl, coolblue, jbc,booking.com, AliExpress,...

Hoe werkt dit?

1. Je klikt op een van de onderstaande links, afhankelijk van welke webshop je gebruik wil maken. Voor bol.com en zooplus.nl hebben we een aparte link, terwijl een groot aantal webshops onder onze trooperpagina vallen.

2. Eenmaal de link geopend, plaats je jouw bestelling (in het geval van Trooper, ga je eerst op zoek naar de juiste webshop). Hierbij ga je nergens een vermelding van HELLO KATty krijgen, maar we kunnen jullie garanderen dat het bij ons terecht komt (vb.bol.com heeft ons de eerste maand €65.81 opgebracht).

3. Bij iedere bestelling die jullie plaatsen via onze link, krijgt HELLO KATty, afhankelijk van de webshop, een commissie van 1,5-8% van het totale bedrag (exclusief btw). Belangrijk om te weten: jullie hoeven hier niets extra's voor te betalen.

4. HELLO KATty is jullie heel erg dankbaar! Heb je familie/vrienden/kennissen die wel eens online shoppen, breng hun dan zeker op de hoogte van dit bericht. Voor jullie misschien een kleine moeite, maar voor ons maakt het een wereld van verschil.