BELANGRIJK "Laatste Nieuws"

BELANGRIJK!!!!!     "LAATSTE NIEUWS"  (21-04-2023)

DOEN JULLIE MEE!

0,50 cent donatie !!!

Met 8500 volgers moet dit geweldig worden! Dit bedrag kan het al het verschil maken tussen leven en dood voor onze allerkleinste ukkies. Onze kittens zullen u dankbaar zijn. Jullie mogen doneren naar het volgende bankrekening nummer:BE96 0689 0384 3805 Belfius bank HELLO KATty. Als doneren niet lukt dan zou delen heel fijn zijn. Mocht je willen doneren via onderstaande link dan kan dit ook vanaf 5 euro…. 

https://www.doneeractie.nl/help-onze-kittens/-76389


                             LET OP !!!!!!!!! 

HELLO KATty   heeft n nieuw telefoonnummer  

                       0032 89 20 50 28 (keuzemenu)

HELLO KATty 2.0 - WIJZIGING VANAF SEIZOEN 2022.

Lieve volgers,

Seizoen 2022 brengt voor HELLO KATty een belangrijke wijziging met zich mee. Onze oprichtster, Mirjam Werts-Slegers, heeft na jarenlange inzet besloten om een stapje terug te zetten en een beetje méér tijd te maken voor haar gezin en privéleven. Mirjam blijft zich toeleggen op het zwerfkattenproject in samenwerking met de gemeente Kinrooi, maar wat betreft de opvang geeft ze de fakkel door aan andere enthousiaste teamleden. Het hoofdverblijf in Molenbeersel bij Mirjam aan huis blijft uiteraard fungeren als kittenopvang, maar zal vooral worden gerund door enthousiaste vrijwilligers.Met ons uitgebreid netwerk van vrijwillige opvanggezinnen willen wij ons gewoon verder blijven inzetten om flessenkittens, moederloze kittens en zwangere of zogende mamapoezen te redden en aan een heerlijke nieuwe thuis te helpen. Eerst en vooral willen we Mirjam uiteraard bedanken voor haar jarenlange inzet en bezieling. We gaan haar zonder twijfel missen, maar ze laat een sterk en gemotiveerd team achter dat de fakkel van haar overneemt. Verder ook een welgemeende dankjewel aan alle vrijwilligers die zich doorheen de jaren hebben ingezet in het verblijf bij Mirjam aan huis en voor HELLO KATty in het algemeen. En tot slot natuurlijk ook een dikke dankjewel aan jullie allemaal, onze volgers. Wij hopen dat we ook in de toekomst op jullie blijvende steun kunnen rekenen om ons mooie werk te kunnen verderzetten. We staan voor de start van een nieuw (en wellicht weer erg druk) kittenseizoen dus jullie steun blijft voor ons onmisbaar.

 WIJZIGING ZICHTBAARHEID VAN JE CONTACTGEGEVENS OP DE CHIPREGISTRATIE VAN JE KAT VANAF 1 MEI 2021.

-Dit bericht is bedoeld voor Belgische katteneigenaars met gechipte katten die in België geregistreerd staan.

Nederlandse adoptanten dienen steeds bij ons geadopteerde en gechipte katten in Nederland te registreren. Vanaf 1 mei 2021 zullen jouw contactgegevens gelinkt aan de chipregistratie van je kat enkel nog zichtbaar zijn voor geregistreerde dierenasielen en dierenartsen.Particuliere mensen die een chipnummer opzoeken op de site van CatID zullen vanaf dan je contactgegevens niet meer kunnen zien, tenzij jij daarvoor expliciet toestemming geeft als verantwoordelijke van de kat.Om deze toestemming te geven heb je een kaartlezer en je Belgische identiteitskaart nodig en moet jijzelf als verantwoordelijke van de kat geregistreerd staan.Hoe je deze toestemming moet geven, vind je in het stappenplan via de volgende link:

https://docs.google.com/document/d/1uGQzLYGyJNAc-y8F1ZPCFgOiyQUlEXderjGZN1qmlX0/edit?fbclid=IwAR0G_B0_SoeXVIJDXR2zE_KTmxRx-z7I-TVsJxAksrebQxdw6xrDaCHQyis.

Aangezien het toch meestal dierenartsen en/of asielen zijn die een chiplezer hebben en je gegevens zullen opzoeken, lijkt de impact van deze wijziging ons eerder beperkt.Wil je echter geen risico lopen, kan je best voor elk van je katten de privacystatus online wijzigen.